Linkblog

Friss topikok

HTML

Lábra álltunk

2011.04.25. 22:02 | Repcsike | Szólj hozzá!

Többé-kevésbé végeztem a futómű szerelésével, elöl még hiányzik az egyik lengéscsillapító, mivel szegény tartókonzol csavarjának a karrierjét a hidegvágó derékba törte. Ami késik nem múlik, pótolni fogom, viszont mivel változott az első futómű geometriája most egy kicsit az autó egy vaddisznóra hasonlít aki éppen túr az avarban - égnek mered a segge. Kicsit alacsonynak találom az elejét, a hátulját meg egy kicsit magasnak, úgyhogy szereznem kell majd hosszabb rugókat előre és vágni kell a hátsókból. Majd megmérem pontosan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már gurultunk egyet de még csak a motor nélkül - átálltunk a garázsban :). Tetszik egyelőre a futómű, érezhetően katonásabban reagál az elmozdulásokra, és szépen (ahogy kell) visszaáll normális pozícióba. Persze az majd menet közben derül ki, hogy kell-e valahol utánállítani. A híd csak egy "work in progress" demo változat, úgyhogy rozsdaboglya maradt :).

A bejegyzés trackback címe:

https://lada.blog.hu/api/trackback/id/tr502855123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása