Linkblog

Friss topikok

HTML

Csiszi csiszi köszörű...

2010.09.06. 18:52 | Repcsike | 3 komment

...ez az élet gyönyörű! Két napja csinálom már, ugyan múltkor problémáim voltak a csiszolókefe minőségéből adódoan, és a megfelelő védőszemüveg hiánya miatt (a lerepülő alvázvédő darabok majdnem kicsapták a szemem), de még mindig borzasztó sok van hátra úgy érzem...
Az új elem belső része le lett már kenve, és a cserélt fémterületek nagyrésze is. A jelenlegi állapot(siralmas:)):

 

Legtöbb helyen flex-szel jön csak le a régi alvázvédő réteg, viszont alatta már elkezdődött a nem túl bizalomgerjesztő rohadás ami kicsit ellentmondásos, lehet is ezt látni a kép jobb oldalán a lökhárító-tartó konzol felfogatásánál, ahol valószínűleg anno egy kisebb ütközés hatására némi torzulás következett be a lemezen (csak hogy tudományosan fogalmazzak:)). Az áldozatok folyamatosan bővülő listájára pedig felírtam másfél fej fazékkefe fejet, és egy fél csiszolókorongot :). Ha tehetem ezen a héten minden nap dolgozok a kocsin egy keveset és remélem haladni fog a projekt. Még nem sikerült szilentetet/lengőkart keríteni, de dolgozok az ügyön!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lada.blog.hu/api/trackback/id/tr412275770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blash 2010.10.13. 15:26:12

frissicsed mar, micsoda allapot ez...

murrayd 2010.10.13. 19:38:35

Minek indít blogot, aki nem ér rá ömlengeni? ;>

blash 2010.10.20. 18:31:45

@murrayd:

na szep, mar te is megtalaltad
süti beállítások módosítása