Linkblog

Friss topikok

HTML

Hétvégi autókázás

2011.01.30. 18:32 | Repcsike | Szólj hozzá!

Sikerült a hétvégén egy BMW 320i volánjánál megtapasztalnom mire is képes egy soros hathengeres kétezres injektoros e30.

Egy barátom elhívott nevezzek én is a Kiskunlacházán megtartott mini rally-ra. Délelőtt borzasztó jeges volt a körülbelül három kilométeres pálya, ami miatt elég gyakori látvány volt a pörgés forgás. Két bemelegítő kör után három mért kört lehetett menni. Nagyon jó gyakorlás volt, kicsit durvább a kocsi mint a karbis 1.6 -osok, iszonyat erő van benne és borzasztó jó hangja van. Eddig nem tapasztaltam igazán milyen is mikor szárazon hármasban még csikorognak a kerekek. A két első kör mikor hó volt csak a pálya megismerésére volt elég, a három mért körből a második sikerült a legjobban, egy pár kanyarban kicsit keresztben mentünk itt is, de ezt szerintem nem bánta senki :). A harmadik mért körben ami időrendben is az utolsó volt egy kicsit elkezdtük feszegetni a határokat, ami nálam az egyik szűk szlalomos részen a lefagyásnak köszönhetően 80 km/h körüli sebességnél a termőföld behatóbb termékenyebbé tételét segítette elő. Szerencsére nem történt baj, a kocsi is megúszta gond nélkül.

 

Címkék: bmw rally 320i

A bejegyzés trackback címe:

https://lada.blog.hu/api/trackback/id/tr162625809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása